3: fAn lighT

*******  UNDER CONSTRUCTION *******

Oprindeligt projekt: Kathrine Amtkjær Lauridsens

Gruppens medllemmer: Kathrine Amtkjær Lauridsen, Nicholas Kampmann Petitmaire, Julius Kichert, Signe Bech Nielsen, Asger Tau Mortensen.

KONCEPT

Gruppen indledte ugen med at fastlægge rammerne for generering af “vifter”, til at sætte op i træerne på alléen i Kildeparken. Disse rammer blev fastlagt på baggrund af skitsesessioner , diskussioner og tekniske fakta.

Det blev besluttet at arbejde med stykket af alléen gående fra søen til… i  alt 38 træer – 19 i hver side.

Idéen var at der skulle sidde en “vifte” på hvert træ, som alle var forskellige. Derfor påbegyndtes arbejdet med at opstille et system i grasshopper til dette formål.

Udfra det opstillede grasshoppersystem blev der lasercuttet et puslespilssystem med brikker i 1:10 format. Disse brikker blev samlet på forskellig vis, resulterende i første prototype.

Første prototype fungerede egentlig udmærket, men var ikke helt præcis, og desuden en smule besværlig at samle. Derfor blev der lavet et nyt system til samlinger, og desuden blev brikkerne lavet mere præcise i forhold til skala.

Da strukturen skal placeres i et træ har vi fundet en måde at hænge den op uden at gøre skade på træet. Ved hjælp af en gjord og en skraldespænde.

Robert Rogers viser HER hvordan han sætter en skydestol op i et træ. Samme princip udnyttes til at hænge Fan Light op.

principtegning af ophængningen

Til strukturen skal der bruges LED bånd, som skal placeres i små nedskæringer langs bjælkerne. Disse nedskæringer findes både over og under strukturen.

Da nedskæringerne findes båden over og under strukturen er det meningen af den både skal lyse op og ned. Strukturen skal lyse op ad hele tiden således det øverste af træet bliver oplyst og kan ses på lang afstand.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: